Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2020, 20:16
Čas čítania 1:38
Dominik Vetrák

Call of Duty: Black Ops Cold War zobrazí špionážnu vojnu medzi USA a Ruskom. Pozri si dychberúce trailery v next-gen grafike

TECH
Uložiť Uložené

Activision konečne odhalil tohtoročné Call of Duty. Vyjde už 13. novembra.

Activision konečne odhalilo tohtoročné Call of Duty. Nesie názov Black Ops Cold War a pôjde o priame pokračovanie Black Ops z roku 2010. Vrátia sa postavy, ako Mason, Woods či Hudson a dej nás zavedie do viacerých svetových metropol, podzemia, chladných i teplých oblastí a viacerých časových období.

Odporúčané
Ak vlastníš Xbox One alebo PlayStation 4, týchto 10 hier je pre teba povinnosťou Ak vlastníš Xbox One alebo PlayStation 4, týchto 10 hier je pre teba povinnosťou 13. augusta 2020, 14:15

Väčšinou sa budeme pohybovať na začiatku 80. rokov, keď naplno zúrila studená vojna medzi USA a Ruskom. Ako hráči v elitnej jednotke budeme mať za úlohu vypátrať Perseusa, tajomnú osobu pochádzajúcu z Ruska, ktorá chce destabilizovať svet a položiť USA na lopatky. V príbehu sa dočkáme viacerých historických osobností.

V traileri sme už videli 40. prezidenta USA Ronalda Reagana, ktorý tak vystrieda Johna F. Kennedyho z prvého dielu. Ostáva dúfať, že postavám prepožičajú hlas rovnakí herci. Jednotka bola nimi nabitá, keď sme počuli Troya Bakera, Eda Harrisa, Sama Worthingtona, Ice Cube-a či Garyho Oldmana. 

Domov
Zdieľať
Diskusia