Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2020, 14:14
Čas čítania 1:02
Dominik Vetrák

Fall Guys je nový multiplayerový hit, ktorý si zamiluje celá tvoja rodina. Staň sa kráľom vyhýbania sa prekážkam a tímových hier

TECH
Uložiť Uložené

Fall Guys si môžeš kúpiť na Steame alebo stiahnuť zadarmo na PS4, ak máš PS Plus.

Fall Guys vyzerala ako nenápadná multiplayerová hra. V posledných týždňoch pred vydaním sa o nej ale začalo horlivo rozprávať. Predstavili ju prostredníctvom zaujímavých trailerov a neskôr oznámili, že od 4. augusta si ju budú môcť zadarmo stiahnuť všetci, ktorí majú na PlayStation aktivované PS Plus. Aj to nepochybne pomohlo hru dostať medzi milióny hráčov a na popredné miesta v pozerateľnosti na Twitchi.

Odporúčané
Toto je PlayStation 5, najrýchlejšia konzola novej generácie. Kedy vyjde, aké hry si na nej zahráme a koľko bude asi stáť? Toto je PlayStation 5, najrýchlejšia konzola novej generácie. Kedy vyjde, aké hry si na nej zahráme a koľko bude asi stáť? 10. augusta 2020, 12:03

Hra sa okamžite stala nesmierne populárnou. Tvorcovia mali prvé dni problémy udržať servery pred totálnym vybuchnutím. Po týždni od vydania nás navyše informovali, že na Steame už predali 2 milióny kópií, a to pri cenovke 20 eur. Je možné, že si hru zahralo už cez 10 miliónov hráčov, keďže na PS Plus bola zadarmo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia