Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2020, 15:57
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Dvaja mladíci sa v Bratislave viezli na lokomotíve. Čiernymi pasažiermi sa už zaoberá aj polícia

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA ZSSK
Uložiť Uložené

Hrozí im pokuta až vo výške 1 000 eur.

Dvaja nezodpovední mladíci sa v Bratislave zavesili o idúci vlak, ich šialená zábavka však mohla skončiť tragicky. Hoci sa čiernym pasažierom napokon nič nestalo, aktuálne ich prečin už rieši aj polícia.

Odporúčané
Dispečer RegioJetu Henrich: Počas hurikánu cestujúci vo vlaku nocovali. Za preplnenosť vlakov nemôžeme (Rozhovor) Dispečer RegioJetu Henrich: Počas hurikánu cestujúci vo vlaku nocovali. Za preplnenosť vlakov nemôžeme (Rozhovor) 24. júla 2019, 15:20

Vlak museli zastaviť, mladíci z miesta činu utiekli. V danom úseku trate v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto je rýchlosť vlaku 60 km/hod. V nasledujúcom dokonca 80 km/hod. Bratislavskí železniční policajti aktuálne objasňujú priestupok, pričom na sociálnej sieti žiadajú o spoluprácu občanov pri identifikovaní dvoch mladých páchateľov.

„V úseku jazdy vlaku medzi žst. Bratislava – Nové Mesto a žst. Bratislava ÚNS, kde sa dvaja doposiaľ nezmámi páchatelia viezli na zadných nárazníkoch osobného vlaku. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na fotografii, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku, nám oznámte,“ píše polícia na Facebooku.

Doposiaľ neznámym mladíkom hrozí pokuta vo výške od 100 € až do 1 000 €. Okrem toho, že cestovali na čierno sa však dopustili tiež mimoriadne nezodpovedného a nebezpečného konania, ktoré mohlo ohroziť ich zdravie a dokonca sa mohlo skončiť tragicky.

Dvaja mladíci sa v Bratislave zavesili o idúci vlak. Čiernymi pasažiermi sa už zaoberá aj polícia
Zdroj: Railpage.net
Domov
Zdieľať
Diskusia