Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2020, 7:41
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Kanye West pravdepodobne opäť kandiduje na prezidenta, vraj si najal tím politických poradcov

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Americký raper už vyriešil svoje súkromné problémy a opäť sa zameral na prezidentskú kampaň, aj keď stále oficiálne nie je volebným kandidátom na post hlavy Spojených štátov.

Kanye West údajne opäť dáva reálne kontúry svojmu nápadu kandidovať na prezidenta Spojených štátov. Zdroje blízke bulvárnemu denníku TMZ povedali, že si raper najal tím politických poradcov a ďalších skúsených ľudí v tomto obore, ktorí mu majú pomôcť preraziť vo viacerých štátoch USA.

Kanye West vraj hľadá aj dobrovoľníkov, ktorí sa budú na kampani podieľať a podľa zistení TMZ tiež raper uzatvára zmluvu s treťou stranou, ktorú si najíma, aby zvyšovala informovanosť o jeho aktivitách. 

Hlavným cieľom tejto iniciatívy je zabezpečiť podpisy, aby sa Kanye stal oprávneným kandidátom. Dobrovoľníci momentálne zbierajú podpisy v Západnej Virgínii, kde Yeezus potrebuje do pondelka 7144 podpisov, aby sa mohol zúčastniť na prezidentských voľbách ako kandidát. 

Odporúčané
Drakeov outfit za 50 000 € sme vyskladali z cenovo dostupnejších kúskov. Obleč sa ako svetoznáma celebrita Drakeov outfit za 50 000 € sme vyskladali z cenovo dostupnejších kúskov. Obleč sa ako svetoznáma celebrita 13. júla 2020, 16:03

Kanye West už pred pár týždňami pre Forbes uviedol, že je proti očkovaniu, interrupciám a taktiež je veľmi skeptický, pokiaľ ide o vakcínu proti ochoreniu Covid-19. Radšej by sa vrátil k systému vzdelania „strach a láska k Bohu.“

Nedávno riešil kontroverzný raper aj súkromné problémy. V sobotu večer ho paparazzi videli prichádzať do nemocnice vo Wyomingu, ktorá sa nachádza neďaleko jeho ranča. Stalo sa tak pár dní po tom, čo na Twitter napísal, že sa v minulosti pokúšal rozviesť so svojou manželkou Kim Kardashian. Tá reagovala, vyjadreniami o tom, že si Kanye prechádza ťažkým obdobím v súvislosti s jeho bipolárnou poruchou.

Domov
Zdieľať
Diskusia