Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. júla 2020, 16:03
Čas čítania 2:53
Daniel Mikolášik

Drakeov outfit za 50 000 € sme vyskladali z cenovo dostupnejších kúskov. Obleč sa ako svetoznáma celebrita

Drakeov outfit za 50 000 € sme vyskladali z cenovo dostupnejších kúskov. Obleč sa ako svetoznáma celebrita
Zdroj: Instagram/@asaprocky, @hoskelsa, @champagnepapi
MÓDA OUTFITY
Uložiť Uložené

Aj za málo peňazí sa dokážeš obliecť ako svetoznáme celebrity.

Svetoznámi raperi, speváci, modelky, influencerky či iné celebrity si vo väčšine prípadov dávajú na svojom zovňajšku mimoriadne záležať. V ich šatníkoch preto nechýbajú luxusné kúsky od najrenomovanejších módnych dizajnérov sveta.

Odporúčané
Vedia sa domáci raperi obliekať? Stylistka ohodnotila outfity Rytmusa, Ega, Dalyba a ďalších Vedia sa domáci raperi obliekať? Stylistka ohodnotila outfity Rytmusa, Ega, Dalyba a ďalších 2. júla 2020, 15:45

Fanúšikovia sa im častokrát chcú podobať, no peňaženka im nedovoľuje utrácať nemalé sumy za prvotriedne oblečenie. Zostaviť outfit podobný tým celebritným pritom nemusí byť vždy tak zložité. Stačí len upustiť od luxusných módnych mien a zamerať sa na dostupnejšiu módu.

Vybrali sme niekoľko zaujímavých luxusných outfitov celebrít ako Kylie Jenner, The Weeknd, Gigi Hadid či A$AP Rocky a ich high fashion kúsky nahradili cenovo dostupnejšími alternatívami. Výsledkom je napríklad Drakeov 50-tisícový outfit vyskladaný z kúskov za pár desiatok eur.

Odporúčané
Najhoršie módne trendy uplynulého desaťročia. Tepláky v ponožkách, véčkový výstrih a oplechované šiltovky Najhoršie módne trendy uplynulého desaťročia. Tepláky v ponožkách, véčkový výstrih a oplechované šiltovky 15. januára 2020, 9:06

Drake

Drizzy sa len prednedávnom v klipe na skladbu Toosie Slide z nového albumu Dark Lane Demo Tapes ukázal v poriadne luxusnom outfite. Azda najväčším masterpiecom bol archívny kúsok v podobe bundy od renomovaného belgického návrhára Rafa Simonsa, ktorej hodnota sa pohybuje na úrovni 43-tisíc eur.

Ide o maskáčovú bomberu MA-1 zo sezóny jeseň/zima 2001 vydanú v rámci kolekcie „Riot! Riot! Riot!“. V minulosti ju nosil aj Kanye West. Okrem toho máme možnosť Champagne Papiho vidieť oblečeného aj v Nike kukle, čiernej mikine, nohaviciach od 1017 ALYX 9SM či v teniskách Air Max 98 SE od Nike.

Známe outfity poskladané z cenovo dostupnejších kúskov
Zdroj: YouTube (Drake)

Hoci jeho výsledný outfit môže mať hodnotu takmer 50-tisíc eur, jednoduchým spôsobom ho môžeš napodobniť omnoho lacnejšími alternatívami.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 86447 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia