Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2020, 9:06
Čas čítania 0:49
Tina Hamarova

VIDEO: Futbalisti Zenitu Petrohrad vyhrali Ruský pohár. Trofej do pol minúty omylom zničili

ŠPORT FUTBAL RUSKO
Uložiť Uložené

Futbalisti Zenitu Petrohrad vybojovali piatykrát v histórii Ruský pohár.

Víťazom ruského Ruského (krištáľového) poháru sa v sobotu večer stal Zenit Petrohrad. Futbalisti sa z neho tešili asi pol minúty, keď niekdajší obranca Chelsea Branislav Ivanovič zjavne nezvládol kombináciu emócií a váhy pohára a trofej nechtiac pustil na zem.

Krištáľový ruský pohár bol na prvý pohľad ozaj krásne dielo. Oproti kovým trofejám má však  jednu nevýhodu - keď padne, zvykne sa rozbiť...

Video nakoniec ukazuje, že pohár sa nezničnil celý, rozbilo sa len veko. Petrohradskí futbalisti sa z incidentu netrápili s pokračovali v bujarých oslavách. Ivanovič si vyslúžil zopár „face-palmov“, ale hráči potom pozbierali črepy zo zeme a od radosti dvíhali do vzduchu aj tie.

„Chceli by sme sa za to ospravedlniť,“ reagoval klub v stanovisku. Petrohradský klub oslavuje podľa sport.cz zisk titulu po štyroch rokoch, celkovo sa im podarilo ligu vyhrať piatykrát v histórii.

Zenit vo finále porazil klub Chimki Moskva 1: 0. Vo finálovom dueli v Jekaterinburgu padol jediný gól, ktorý dal tesne pred koncom kapitán ruskej reprezentácie Artur Dzyuba, který premenil penaltu.

Odporúčané
Keď futbal naštartoval reálnu vojnu. Zápas medzi Salvádorom a Hondurasom mal veľmi krvavú dohru Keď futbal naštartoval reálnu vojnu. Zápas medzi Salvádorom a Hondurasom mal veľmi krvavú dohru 8. júla 2018, 10:31
Domov
Zdieľať
Diskusia