Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2020, 20:22
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Odpustili by Slováci neveru? Ženské bozky sú vraj v poriadku

REFRESHER SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Množstvo Slovákov má s neverou aj osobné skúsenosti. Čo nám prezradili?

Aj keď už konečne zažívame leto so všetkým, čo k tomu patrí, v Bratislave sme si tentokrát pre našich respondentov pripravili o niečo náročnejšie otázky, ktoré sa týkali nevery. Mnoho Slovákov sa s ňou už stretlo, my sme mali šťastie na respondentov, ktorí nám povedali čosi viac o svojich bizarných zážitkoch.

Barborke Bakošovej sa mladá Slovenka zverila, že dokonca zažila vzťah, v ktorom už jej partner žil s inou ženou, keď sa spoznali. Postupne sa z nej stala jeho priateľka a z tejto druhej ženy milenka. Nuž, niektorí majú naozaj zvláštne chute. Vo všeobecnosti však platí, že obyvatelia našej republiky neveru nerešpektujú a nemajú pre ňu pochopenie, ani ju nedokážu odpustiť.

Odporúčané
Čo sa ti stane, ak nebudeš používať opaľovací krém? Dermatologička vysvetľuje, prečo ti doslova zachráni kožu Čo sa ti stane, ak nebudeš používať opaľovací krém? Dermatologička vysvetľuje, prečo ti doslova zachráni kožu 22. júla 2020, 11:47

Zaujímalo nás tiež, či vnímajú Slováci bozky rovnakého pohlavia ako neveru a kde je vlastne hranica toho, čo je ešte v poriadku a čo sa už rešpektovať v žiadnom prípade nedá. Viac už ale v samotnom videu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia