Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2020, 19:59
Čas čítania 0:27
Tímea Krauszová

Muž strávil viac ako 100 dní v nemocnici s koronavírusom, pri prepúšťaní mu všetci nadšene tlieskali

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Potvrdili nové prípady aj v tvojom okolí?

Newyorčan strávil v nemocnici 106 dní, odkedy uňho potvrdili koronavírus. 43-ročný pacient musel byť  trikrát napojený na pľúcnu ventiláciu. Dnes už má to najhoršie za sebou, hoci jeho cesta za uzdravením ešte neskončila.

Odporúčané
Britský youtuber, ktorý navštívil aj Luník IX, sa nakazil koronavírusom. V podstate som zomieral na JIS-ke, hovorí v novom videu Britský youtuber, ktorý navštívil aj Luník IX, sa nakazil koronavírusom. V podstate som zomieral na JIS-ke, hovorí v novom videu 10. júla 2020, 12:05

Pri odchode mu tlieskali a tešili sa s ním

Hafeez Rehman opúšťal nemocnicu na Long Islande za burácajúceho potlesku zdravotníckeho personálu. Po zdĺhavých 106 dňoch ho konečne vo štvrtok previezli do rehabilitačného centra, kde bude jeho liečba pokračovať. Jeho rodina pre CNN povedala, že sa celé mesiace za tento deň modlili.

„Tak veľa priateľov sa modlilo vo dne, v noci. Majte stále nádej, pretože zázraky sa dejú a toto je jeden z nich,“ povedala jeho svokra Fatima. Muž bol najdlhšie liečený pacient s koronavírusom v okolí.

Domov
Zdieľať
Diskusia