Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2020, 23:15
Čas čítania 1:47
Dominik Vetrák

Je Far Cry 6 prequelom k Far Cry 3? Spoznáme v novej hre mladého Vaasa?

TECH FAR CRY 6
Uložiť Uložené

Dočkáme sa zrodu ikonického záporáka Vaasa?

Far Cry 6 sa bude odohrávať na ostrove Yara. Tomu vládne diktátor Anton Castillo, ktorého stvárnil Giancarlo Esposito známy zo seriálov Breaking Bad či Mandalorian. Ten hráčom sľúbil, že oproti predošlým hrám bude mať jeho záporák oveľa viac priestoru. Možno preto, aby sme jeho osobu a osobu jeho syna lepšie spoznali. Práve o ňom sa totiž od odhalenia hry neustále debatuje.

Odporúčané
Recenzia: Ghost of Tsushima je najkrajšou hrou tejto generácie. Ako samuraj sa nebudeš vedieť odlepiť od ostrova plného Mongolov Recenzia: Ghost of Tsushima je najkrajšou hrou tejto generácie. Ako samuraj sa nebudeš vedieť odlepiť od ostrova plného Mongolov 14. júla 2020, 16:08

Viacerí hráči sa pozastavili nad tým, či náhodou nejde o mladého Vaasa z Far Cry 3. Naznačovať to má má identická jazva na pravom obočí a podobné črty tváre. Len preto by sme však Diega za Vaasa neoznačili.

Domov
Zdieľať
Diskusia