Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2020, 12:46
Čas čítania 1:09
Matej Krajčovič

Maroš Kramár sa vraj v najbližšom čase v Inkognite neobjaví. JOJ zrejme neodvysiela časti, v ktorých vystupuje

FILMY A SERIÁLY MAROŠ KRAMÁR TV JOJ
Uložiť Uložené

Ide o reakciu televízie na údajné sexuálne obťažovanie maskérky.

Herec Maroš Kramár sa v TV JOJ a jej relácii Inkognito opäť tak skoro neobjavíinformuje denník Nový Čas na základe svojich zdrojov z vnútra televízie. 

Z obrazovky ho majú stiahnuť po škandále, ktorý vypukol, keď produkcia zábavnej relácie Inkognito medzi záverečné titulky strihla zábery, na ktorých sa 61-ročný herec prstom takmer dotýka zadku maskérky líčiacej jeho kolegov

Scénu na sociálnych sieťach kritizovali viaceré ženy a novinárky, podľa ktorých išlo zo strany Kramára o sexuálne obťažovanie, alebo bolo minimálne zaradenie takýchto záberov televíziou mimoriadne nevhodné, keďže má ženy zobrazovať ako sexuálne objekty. 

Chybu, teda nesprávnosť zaradenia záberov, opakovane priznala aj JOJ. „Situácia s pondelňajším Inkognitom sa stať nemala. Odvysielanie týchto záberov ja osobne, aj ako televízia, považujeme za zlyhanie jednotlivcov, ktoré nekorešponduje s hodnotami, na ktorých si roky dávame záležať. Televízia JOJ má stratégiu byť rodinnou televíziou a v produkcii existujú kontroly, ktoré mali zabrániť tomu, aby sa podobné zábery na obraze objavili,“ uviedol na svojom facebooku riaditeľ JOJ Marcel Grega

Domov
Zdieľať
Diskusia