Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2020, 7:42
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

P.A.T. navždy odchádza, posiela posledné odkazy Fobia Kidovi aj Molochovi Vlavo predtým, ako ho Franto odpraví zo sveta

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Franto si síce meno zmenil už pred pár mesiacmi, teraz prichádza aj symbolický videoklip, v ktorom uzatvára jednu etapu svojho života.

Pouličný autor tónov sa v najnovšom videoklipe s názvom Očista definitívne rozlúčil a na jeho miesto nastúpil Franto. Interpret začínajúci pod Rytmusovym Pozor Records sa pre symbolickú zmenu rozhodol už skôr, teraz ju potvrdil aj v skladbe, ktorá sa objaví na jeho najnovšom projekte Franto 2. Prípravy albumu stále pokračujú, raper zo Šale sa však rozhodol posunúť ho aj kvôli aktuálnej pandemickej situácii. 

Odporúčané
Separ, Strapo, Bitman aj Ego nám vysvetlili, prečo sa do seba pustili na Instagrame Separ, Strapo, Bitman aj Ego nám vysvetlili, prečo sa do seba pustili na Instagrame 16. apríla 2020, 14:07

V novinke P.A.T. zhrnul niekoľko zásadných udalosti zo svojho hudobného života vrátane stretnutia s Rytmusom, ale aj konflikty s Molochom Vlavo či Fobia Kidom, ktoré vyústili aj do beefov.

Následne ho nový Franto odpraví zo sveta a fanúšikovia tak podľa všetkého môžu očakávať, že túto etapu interpret definitívne uzatvára. Jeho avizovaný projekt by mal byť tradičnou multižánrovou nádielkou, na Instagrame sme mali možnosť vidieť a počuť niekoľko ukážok, ktoré sú toho dôkazom. O tvorbu videoklipu sa v tomto prípade postaral Denis Pavel.

Domov
Zdieľať
Diskusia