Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2020, 21:22
Čas čítania 0:56
Tímea Krauszová

Video, pri ktorom ti pukne srdce: Slováka, ktorý dobil psa tak, že prišiel o oko, nahrali na kameru

NEWS PES SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Záznam dnes odvysielala TV Markíza.

Pred niekoľkými dňami sme ťa informovali o psíkovi, ktorého kruto do krvi zbil Slovák. Zviera sa mu podhrabalo na pozemok a naháňalo sliepky, no žiadnej neublížilo. Sused však neovládol svoj hnev, zdrapil prvý kus dreva, ktorý mal po ruke, a surovo začal psa mlátiť.

Minulý týždeň ho už polícia obvinila z prečinu týrania zvierat zvlášť krutým a surovým spôsobom, za čo mu v prípade uznania viny hrozia až dva roky za mrežami. Aljašský malamut po bitke skončil v bezvedomi, navyše mu ňou muž spôsobil trvalé následky: prišiel o jedno oko. Videozáznam bitky sa dnes dostal na verejnosť.

Odporúčané
Slovák dobil susedovho psa tak brutálne, že prišiel o oko. Hrozia mu dva roky basy Slovák dobil susedovho psa tak brutálne, že prišiel o oko. Hrozia mu dva roky basy 20. apríla 2020, 18:23

Video, na ktoré sa dá pozerať len cez prsty: mlátil ho hlava-nehlava

V reportáži Kristíny Kövešovej môžeme počuť hlas muža, ktorý psa zbil. Na kameru sa odmietol vyjadrovať, vraj mu tak poradil jeho právnik. Neprimeranou bitkou reagoval v hneve na psa, ktorý sa na jeho pozemok prehrabal už viackrát. Priznal to aj otec majiteľa psa: „Pes stále behá za tými sliepkami,“ povedal reportérke. Ale reakcia suseda bola neprimeraná: schytil veľký drevený hranol a zbil ho do bezvedomia.

Videozáznam, ktorý mala k dispozícii polícia, dnes zverejnila Televízia Markíza. Upozorňujeme, že je vhodný len pre silné povahy.

„Myslel som si, že ho treba doraziť.“

„Ale nemusel si ho tak biť, stačilo raz.“

Takto znie dialóg, ktorý po bitke ešte zaznie na videu. Znie to tak, že sused chcel už psa zabiť, otec majiteľa psa však oponoval, že toto nie je riešenie. Zatiaľ o vyšetrovaní viac nevieme.

Domov
Zdieľať
Diskusia