Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2020, 8:12
Čas čítania 0:35
Tímea Krauszová

Na východe Slovenska bolo v noci zemetrasenie. Bolo to akoby domom prešlo stádo koní, píšu ľudia z okolia

NEWS SLOVENSKO ZEMETRASENIE
Uložiť Uložené

Ľudí v okolí Michaloviec v noci zobudilo nečakané chvenie postelí a predmetov.

Dnes v noci zasiahlo východné Slovensko, konkrétne okolie Michaloviec, zemetrasenie.  Epicentrum zemetrasenia o sile 3,5 magnitúda bolo v blízkosti obce Tušická Nová Ves, informuje portál imeteo. Otrasy boli v hĺbke približne 20 kilometrov.

Akoby domom prešlo stádo koní

„Zemetrasenie s takou silou je už relatívne silné, hlavne na Slovensko. Najviac ho pocítili obyvatelia obce Tušická Nová Ves, okolitých obcí a mesta Michalovce,“ píšu na imeteo.

Ľudia z okolia sa v komentároch na stránke Šíravania zhodli, že zemetrasenie cítili okolo jednej ráno.  „Hrozné dačo, všetko skákalo, posteľ sa triasla s nami jak žmýkačka, manželka si myslela že spadne bytovka, hneď ma oblial studený pot,“ napísal na sociálnej sieti Jaroslav. „Ako keby domom prešlo stádo koní,“ píše Lucia. Ďalší ľudia im pritakajú, viacerí sa zemetrasenia zľakli a radšej si ani nechceli predstaviť, aké by mohlo byť zemetrasenie s vyššou magnitúdou.

Podľa portálu imeteo zatiaľ neboli hlásené škody či ujmy na živote. 

Domov
Zdieľať
Diskusia