Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2020, 18:18
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Floyd Mayweather sa vráti do boxerského ringu. Ohlásil unikátny comeback

NEWS CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Legendárny boxer so skóre 50:0 chystá jeden špeciálny comeback.

Floyd Mayweather sa naposledy objavil v ringu pred takmer tromi rokmi. Vtedy si zmeral sily s írskym MMA bojovníkom Conorom McGregorom, za čo ho fanúšikovia skritizovali, pretože nešlo o skutočný rozlúčkový súboj legendárneho boxera, na ktorý by mohli dodnes spomínať s úsmevom na tvári.

Mayweather sa odvtedy viackrát zahrával s myšlienkou vrátiť sa naspäť do ringu. Zrejme však vždy prevážil fakt, že patrí medzi najbohatších športovcov histórie a bolo by zbytočné pokaziť si svoje perfektné skóre 50 výhier a nula prehier.

Floyd Mayweather sa vráti do boxerského ringu. Ohlásil unikátny comeback
Zdroj: TASR/AP

Napriek tomu sa nechal nahovoriť na špeciálny comeback. Mayweather sa znovu objaví v ringu, avšak tentokrát výlučne vo virtuálnej forme. Spojil sily so streamovacou platformou fuboTV, ktorá sa v čase pandémie koronavírusu venuje živým prenosom z cyklistiky, kde súťažiaci zostávajú doma, ale pretekajú proti sebe, a takýmto spôsobom chce oživiť aj box.

Domov
Zdieľať
Diskusia