Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2020, 19:36
Čas čítania 0:29
Daniel Mikolášik

Dvaja 16-roční mladíci z Bardejova ukradli dve fľaše alkoholu. Teraz im hrozia až dva roky za mrežami

NEWS ALKOHOL KRÁDEŽ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Nebolo to však prvýkrát, čo mladíci kradli.

Z prečinu krádeže obvinil poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove dvoch 16-ročných mladíkov, ktorí sa začiatkom marca snažili z obchodu v jednom z nákupných stredísk v Bardejove ukradnúť dve fľaše alkoholu.

Odporúčané
Mužovi z Galanty hrozí 15 rokov vo väzení za držanie minimálne 834 jednorazových dávok marihuany Mužovi z Galanty hrozí 15 rokov vo väzení za držanie minimálne 834 jednorazových dávok marihuany 7. októbra 2019, 18:51

„Obaja pritom už boli riešení za obdobné skutky, ktorých sa dopustili hneď začiatkom tohto roka v inom nákupnom centre v Bardejove,“ vysvetlila dôvod, prečo dvojici hrozí dvojročné väzenie, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.


Mladíci, obaja s menom Jozef, pri spoločnom nákupe vzali z predajnej plochy dve fľaše alkoholu spolu v hodnote približne 30 eur. „Každý z nich si vybral jednu fľašu a tú si aj vložil za pás pod nohavice a schoval pod bundu,“ opísala okolnosti skutku Ligdayová s tým, že pokladničnou zónou sa snažili prejsť bez zaplatenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia