Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 18:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mužovi z Galanty hrozí 15 rokov vo väzení za držanie minimálne 834 jednorazových dávok marihuany

NEWS MARIHUANA
Uložiť Uložené

Ďalší zaujímavý úlovok slovenskej polície.

Slovenská kriminálna polícia mala opäť plné ruky práce s obyvateľom našej krajiny, ktorý bol podozrivý z prechovávania drog.

Počas domovej prehliadky mu bolo zaistené zatiaľ neznáme množstvo marihuany, z ktorých sa podľa príspevku na Facebooku dalo vyrobiť  minimálne 834 jednorazových dávok tejto drogy. „V záhrade za domom zaistili policajti zelené rastliny vysoké až do 185 cm a v priestoroch domu už usušený materiál,“ píše sa na sociálnej sieti. 

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07

Previniť sa mal 37-ročný muž z obce Šoporňa, ktorá sa nachádza v okrese Galanta. Keďže už bol v minulosti za podobné trestné činy odsúdený, po zhromaždení dôkazov zadržaného vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného drogového zločinu a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie, na základe ktorého bol muž eskortovaný do výkonu väzby.

Po ukončení vyšetrovania a uznaní viny hrozí 37-ročnému obyvateľovi obce Šoporňa trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia