Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2020, 14:05
Čas čítania 0:31
Daniel Mikolášik

Vodičovi z okolia Prešova sa nechcelo čakať v kolóne. Autá obehol cez pole pri ceste

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Neznámy Slovák ti predvedie, ako obísť kolónu a zároveň sa prejsť po prírode.

Odkedy premiér Igor Matovič povedal, že zabráni šíreniu vírusu sprísnením opatrení, ktorými štát cez veľkonočné sviatky obmedzí pohyb obyvateľov na území Slovenskej republiky, sa na cestách začali tvoriť rozsiahle zápchy.

Odporúčané
Vodič z Michaloviec so psom na snouborde bol zdrogovaný, potvrdili testy. Teraz mu hrozí väzenie Vodič z Michaloviec so psom na snouborde bol zdrogovaný, potvrdili testy. Teraz mu hrozí väzenie 7. apríla 2020, 15:10

Množstvo ľudí sa totiž rozhodlo obísť opatrenia tým, že za svojimi rodinami odišli deň predtým, ako obmedzenie pohybu začalo platiť. Kolóny áut boli najmä smerom z Bratislavy, ale aj na východnom Slovensku, konkrétne na ceste z Prešova do Košíc. Ľudia sa v kolónach zdržali aj hodinu.

Jeden z vodičov pri Prešove to však už nevydržal, a situáciu zobral do svojich rúk. Satirická stránka Zomri na svojom Facebooku zdieľala video, v ktorom sa neznámemu vodičovi, očividne, už nechcelo čakať v kolóne, a tak stojace autá v zápche obehol cez pole vedľa cesty. Jeden z komentujúcich trefne uviedol, že „niektorí ľudia čakajú na príležitosti, iní si ich vytvárajú.“

Domov
Zdieľať
Diskusia