Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2020, 9:59
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Blízky človek predsedu SNS Andreja Danka mal na ministerstve obrany šoféra, ktorý zarábal 4498 eur

NEWS JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Šofér bývalého šéfa služobného úradu Jána Hoľka z SNS zarábal obrovské peniaze, nový minister sa už postaral o nápravu.

Šofér bývalého šéfa služobného úradu Jána Hoľka z SNS zarábal počas minulej vlády 4498 eur. Už pred voľbami na to upozorňovalo OĽaNO. „Žiaľ, mal som pravdu,“ skonštatoval nový minister obrany Jaroslav Naď z víťazného hnutia. S novým generálnym tajomníkom počas uplynulého týždňa napravili túto neprávosť, v nedeľu to minister označil za čerešničku svojej práce za uplynulých 7 dní v úrade. 

Odporúčané
Šéf vojenského spravodajstva Balciar sa vzdal funkcie Šéf vojenského spravodajstva Balciar sa vzdal funkcie 23. marca 2020, 14:18

Ján Hoľko je blízkym človekom predsedu SNS Andreja Danka, počas posledných rokov bol na ministerstve obrany kľúčovým človekom, hovorilo sa aj o staršom nákupe pre vojenské letectvo, do ktorého bola zapletená Hoľkova bývalá firma. Na pravdepodobne nevýhodný miliónový obchod, ktorý prebehol bez súťaže, upozornil ešte v septembri 2018 Denník N.

Domov
Zdieľať
Diskusia