Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 20:36
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Sloboda je nežiť s pretvárkou. Raperi z Nerieš sa premávali Barcelonou v rúškach pred tým, ako prišli prvé nariadenia

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Sleduj videoklip na skladbu Sloboda, ktorý vznikal v Barcelone pred niekoľkými týždňami.

Nerieš vydávajú ďalší videoklip k albumu OK, ktorý je už teraz dostupný na streamovacích platformách ako Spotify a Apple Music. Originálne nosiče budú fanúšikom odosielať až o týždeň, dnes už však vieme, že sa budú chalani z Pezinka uchádzať o titul najlepšieho rapového projektu roka. Dobrou správou zároveň je, že si na svoje prídu aj tí, ktorí vyhľadávajú v hudbe multižánrovosť. 

Vizuál na track Sloboda vznikal pred niekoľkými týždňami v Barcelone a o jeho tvorbu sa postaral Aha Juraj. Hudobnú produkciu doplnil samotný Maťo Straka a výsledkom je už tradične banger so zvučným refrénom. 

Nedávno sme navštívili aj listening párty nového albumu pre najbližších, v rámci ktorého nám chalani z Nerieš prezradili, aká skladba sa na výsledný projekt nedostala. Na OK nechýbajú ani prestížni hostia, menovite Kontrafakt a DMS.

Odporúčané
Rytmusa mama zachránila pred druhým rozvodom, Ego rapuje text zosnulého kamaráta. Vypočuj si spoluprácu Kontrafaktu a Nerieš Rytmusa mama zachránila pred druhým rozvodom, Ego rapuje text zosnulého kamaráta. Vypočuj si spoluprácu Kontrafaktu a Nerieš 7. marca 2020, 12:22
Domov
Zdieľať
Diskusia