Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 15:58
Čas čítania 0:33
Vl Mi

Nový prípad koronavíru v Košiciach. Je ním 26-ročný zamestnanec US Steel

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Potvrdili ďalší prípad vírusu z Číny na Slovensku.

V Košiciach potvrdili ďalší prípad nákazy koronavírusom, podľa TV Markíza je pacientom 26-ročný zamestnanec US Steel. Momentálne leží v Univerzitnej nemocnici v Košiciach.

Odporúčané
Záznam: Počet Slovákov nakazených koronavírusom stúpol na 7, tvrdí dosluhujúci minister zdravotníctva Pellegrini Záznam: Počet Slovákov nakazených koronavírusom stúpol na 7, tvrdí dosluhujúci minister zdravotníctva Pellegrini 9. marca 2020, 6:22

Zamestnanec spoločnosti U. S. Steel Košice sa na pracovisku po dovolenke nezdržiaval. Pre TASR to uviedol hovorca košických oceliarní Ján Bača s tým, že podľa vyjadrenia hygienikov v tomto prípade vzhľadom na cestovateľskú anamnézu nedošlo k ohrozeniu zdravia zamestnancov.


„Pozorne sledujeme vývoj situácie a inštrukcie regionálneho úradu verejného zdravotníctva. Nimi sme boli informovaní o tom, že bol nakazený aj náš zamestnanec. Podľa informácií z regionálneho úradu verejného zdravotníctva bola táto osoba infikovaná počas dovolenky vo Francúzsku,“ spresnil s tým, že po dovolenke navštívil zdravotnícke zariadenie a neprišiel na pracovisko.

Opatrenia robia školy aj podniky po celom Slovensku, mnoho podujatí už úrady zrušili. Situáciu monitorujeme naživo, od rána filtrujeme všetky dôležité správy o koronavíruse v našej krajine aj vo svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia