Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2020, 21:07
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Muž vykrikoval, že zoberie Danielovi Lipšicovi deti a bude ho to bolieť. Prokurátor si nemyslí, že ide o trestný čin

NEWS DANIEL LIPŠIC
Uložiť Uložené

Advokát Daniel Lipšic na sociálnej sieti opisuje nepríjemný zážitok. Opitý muž sa vyhrážal jeho rodine, prokurátor v tom nevidel problém.

Daniel Lipšic na sociálnej sieti opisuje nepríjemný zážitok z posledných dní. Tvrdí, že sa mu vyhrážal neznámy muž, ktorý mal pod bundou červenú mikinu s kosákom a kladivom. Muž mal byť podgurážený alkoholom a v reštaurácii vykrikoval, že advokátovi rodiny Kuciakovcov „zoberie deti a bude ho to bolieť.“

Prípad mal dohru aj mimo reštaurácie, kde pôvodne vyhrážanie začalo. „Tohto muža policajti našli priamo pred dverami do nášho bytu. Policajnú hliadku privolal taxikár, ktorý tohto muža viezol, a zrejme už v aute mal podobné reči ako v reštaurácii,“ píše zástupca Markízy v zmenkovej kauze na Facebooku.

Skutočný problem nastal až po tom, keďže muža síce zadržala polícia, neskôr bol však prepustený a prokurátor skonštatoval, že nešlo o trestný čin. „Podozrivého zobrala hliadka na obvodné oddelenie Policajného zboru, a následne ma policajti informovali, že službukonajúci prokurátor nevidí v jeho konaní trestný čin nebezpečného vyhrážania, keďže bol pod vplyvom alkoholu. Len pripomínam, že policajti ho vzali spred vchodu do nášho bytu,“ opisuje Lipšic.

Odporúčané
Daniel Lipšic nebude ministrom vnútra. Chce ďalej bojovať s Kočnerom a jemu podobnými Daniel Lipšic nebude ministrom vnútra. Chce ďalej bojovať s Kočnerom a jemu podobnými 2. marca 2020, 18:44

V príspevku ďalej pokračuje opisom toho, že si zažil v kariére už veľa vyhrážania, jeho manželka dokonca musela mať pri pôrode ochranku v nemocnici, nikdy si však na ohrozovanie najbližších nezvykne. „Beriem na vedomie názor službukonajúceho prokurátora, a zariadim sa podľa toho. Koniec-koncov, zbrojný preukaz mám,“ dodal. 

V príspevku ešte opisuje, že zaregistroval ofenzívne verbálne útoky na jeho adresu zo strany predstaviteľov Smeru. Dosluhujúci premiér Peter Pellegrini ho nazval súčasťou „Kočnerovej bandy“.

Domov
Zdieľať
Diskusia