Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2020, 11:07
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Po Andrejovi Dankovi zostal len 30-metrový stožiar a zelené steny v kancelárii. Sľúbil, že ich svojpomocne premaľuje

NEWS ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

Danko pri nástupe do funkcie predsedu parlamentu tvrdil, že musí dať premaľovať biele steny, pretože ho zelená farba upokojuje. Sľúbil, že ich pri odchode premaľuje späť.

Andrej Danko sa po fiasku v parlamentných voľbách už verejne nevyjadruje a aj keď jeho politická budúcnosť nie je jasná, pravdepodobne už o ňom veľa počuť nebudeme.

Ako líder strany aj kandidátnej listiny zaknihoval najhorší výsledok pre SNS od roku 2002. Okrem 30-metrového stožiara, ktorým chcel neúspešne prekonať výšku maďarského, po ňom zostane ešte jedna spomienka. 

Keď v roku 2016 nastupoval do parlamentu ako jeho predseda, svoju veľkú kanceláriu dal premaľovať na svetlú zelenú – podľa jeho slov kvôli tomu, že táto farba má upokojujúci efekt. Premaľovať dal aj časť centrály SNS. Keďže išlo o zásah do pôvodného stavu, sľúbil, že keď bude končiť, kanceláriu nechá premaľovať späť – možno tak spraví aj svojpomocne, informuje v reportáži TV Markíza

Domov
Zdieľať
Diskusia