Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2020, 12:18
Čas čítania 0:45
Vl Mi

Fraška, hráči Bayernu a Hoffenheimu len kráčali po ihrisku a nemali brankárov, rozprávali sa medzi sebou. Dôvodom boli fanúšikovia

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené

V Bundeslige zažili diváci niečo nevídané.

V 24. kole sa stretol vedúci tím tabuľky s tímom, ktorý bojuje o každý bod v strede tabuľky. Bayern bol hosťujúci tím, do Hoffenheimu išli s jasným cieľom, a to získať 3 body. Zápas 24. kola Bundesligy prebiehal hladko, už po prvom polčase bolo prakticky rozhodnuté.

V prvých 45. minútach Mníchov nastrieľal 4 góly a neskôr pridal ďalšie dva. Zápas teda skončil 0:6, no to, čo sa stalo po tom, nemá obdobu. 

Odporúčané
Tí, čo si myslia, že je Ronaldo lepší ako Messi, nevedia nič o futbale. Drsné slová vyslovila futbalová legenda Tí, čo si myslia, že je Ronaldo lepší ako Messi, nevedia nič o futbale. Drsné slová vyslovila futbalová legenda 1. marca 2020, 9:13

Fanúšikovia hostí začali vyvádzať a počas zápasu musel rozhodca Christian Dingert zápas dvakrát prerušiť. Dôvodom bolo, že priaznivci Bayernu urážali prezidenta Hoffenheimu Dietmara Hoppa. Na transparente bol nápis, že je to s**n syn. 

Domov
Zdieľať
Diskusia