Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2020, 9:48
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Facebook zrušil stránky, ktoré pomáhali extrémistickej ĽSNS vrátane Kulturblogu

NEWS EXTRÉMISTI ĽSNS
Uložiť Uložené

Spoločnosť Facebook zablokoval niekoľko stránok, ktoré propagovali názory Kotlebovcov, administrátori ich ešte budú môcť obnoviť.

V utorok v noci zrušil Facebook sedem stránok, ktoré podporovali extrémistickú ĽSNS pred voľbami propagáciou ich názorov, informuje Denník N. Prepojenie je nespochybniteľné, a to najmä pre personálne podobnosti. Spoločným menovateľom je napríklad odsúdený kandidát za Kotlebovcov Milan Mazurek. 

Odporúčané
Najskôr Rómovia, potom migranti. Kotleba si každé voľby vymyslí nenávistnú agendu. Na čo stavil teraz? Najskôr Rómovia, potom migranti. Kotleba si každé voľby vymyslí nenávistnú agendu. Na čo stavil teraz? 20. februára 2020, 8:32

Denník N zistil, že zmizla aj facebooková stránka Kulturblog, ktorej tvárou sa stala študentka Lívia Garčalová, ktorá bola účastníčka akcií Ľudovej mládeže. Nie je vylúčené, že pre sprísnené pravidlá sociálnej siete postupne platforma odstráni aj ďalšie stránky, zároveň je možné, že administrátorom sa podarí stránky opäť obnoviť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia