Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2020, 7:27
Čas čítania 0:25
Tina Hamarova

Američan, ktorý stál pred súdom za držanie marihuany, si pred sudcom zapálil ďalší joint

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA USA
Uložiť Uložené

„Ľudia si zaslúžia viac!“ kričal Spencer Boston, keď ho ochranka vyvádzala z miestnosti.

20-ročný Spencer Alan Boston z amerického štátu Tenesee sa v pondelok postavil pred súd za držanie marihuany. Pravdepodobne by vyviazol len s miernym trestom, Boston sa však rozhodol povedať  sudcovi do očí, čo si skutočne myslí. A nielen povedať, ale rovno aj predviesť.

„Ľudia si zaslúžia viac!“ kričal Spencer Boston, keď ho ochranka vyvádzala z miestnosti. Kým si ho ale všimli, stihol si dať v súdnej sieni pár šlukov. Publikum sa dobre bavilo. Sudca podľa CNN jeho odkaz nezobral príliš pozitívne a mladíka okrem držania marihuany obvinil aj z výtržníctva a pohŕdania súdom. 

Odporúčané
Slovákoví hrozí za držanie 700 gramov marihuany až 15 rokov za mrežami Slovákoví hrozí za držanie 700 gramov marihuany až 15 rokov za mrežami 27. septembra 2019, 10:22

Cigaretu, ktorú si Boston zapálil v súdnej sieni, policajti zaistili ako ďalší dôkaz. Nové pojednávanie bude v polovici apríla.

Domov
Zdieľať
Diskusia