Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 17:02
Čas čítania 0:39
Tímea Krauszová

Poslíček napľul zákazníkovi na pizzu, teraz mu hrozí 18 rokov väzenia

ZAUJÍMAVOSTI PIZZA TURECKO VÄZENIE
Uložiť Uložené

Turecká prokuratúra sa s ním nemazná.

V roku 2017 zachytila bezpečnostná kamera muža, ktorý napľul na pizzu predtým, ako ju doručil zákazníkovi. Incident, ktorý sa odohral v tureckom meste Eskisehir, si poslíček natočil na mobil.

Zákazník sa o tom dozvedel až neskôr vďaka majiteľovi bytovky. Samozrejme, okamžite podal trestné oznámenie a mužovi udelili pokutu v prepočte okolo 600 €. Prokuratúre tento trest nestačí, snažia sa ho dostať do väzenia za otravu jedla, píše Gulf News.

Odporúčané
2. séria Zaklínača sa bude údajne vo veľkom natáčať aj na Slovensku 2. séria Zaklínača sa bude údajne vo veľkom natáčať aj na Slovensku 23. januára 2020, 14:16

Ohrozil zdravie zákazníka

Gulf News s odvolaním sa na miestne médiá píše, že za ohrozenie zdravia zákazníka musel muž menom Burak S. zaplatiť pokutu vo výške približne 600 € (4 000 lír). Jeho motív nie je známy, nevieme, či zákazníka poznal, alebo či šlo len o nevydarený vtip.

Domov
Zdieľať
Diskusia