Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 13:17
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Najprv výbuch a potom dym: V Bratislave kvôli požiaru v byte museli evakuovať bytovku

NEWS BRATISLAVA POŽIAR POŽIAR BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Z dôvodu zadymenia sa vykonáva evakuácia obyvateľov jedného z bytových domov na Bartókovej ulici.

V piatok krátko po obede museli v bratislavskom Starom meste zasahovať všetky záchranné zložky po tom, čo v jednom z bytov na ulici Bartókovej začalo horieť, informuje polícia na Facebooku

Príčina požiaru zatiaľ známa nie je, kvôli intenzívnemu zadymeniu v ostatných bytoch museli evakuovať aj zvyšok bytového domu. K presnej príčine požiaru bytu sa po uhasení vyjadrí zisťovateľ príčin požiarov. Podľa informácií polície sú zatiaľ zranení piati ľudia a záchranári momentálne prehľadávajú byty, aby sa presvedčili o tom, že je toto číslo finálne. Hasiči naďalej pokračujú s lokalizáciou požiaru.  

„Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že požiar vypukol po výbuchu v byte na prvom poschodí, pričom sa rozšíril aj na druhé poschodie. Na mieste udalosti zasahujú takmer tri desiatky hasičov zo všetkých bratislavských hasičských staníc,“ píše HaZZ na sociálnej sieti. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia