Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2020, 8:08
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Prvý diel rodinného seriálu Nový život od JOJ videlo viac ako pol milióna divákov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

JOJ sa pokúsi nadviazať na úspech niekdajšieho Paneláku.

V súčasnosti sa o kvalite slovenskej seriálovej tvorby netreba baviť dlho. Všetci vieme, v akom je stave. Sem-tam síce vykukne niečo podarené, ako napríklad kriminálne Za sklom, ale väčšinou ide o scenáristické dno. V nasledujúcich rokoch a obdobiach sa to s nárastom popularity streamovacích platforiem možno zmení. Nateraz sa to pokúsi napraviť Televízia Joj  s rodinným seriálom Nový život.

Zrejme sa ním pokúsi zopakovať úspech Paneláku. Tvorcovia sa ho nepochybne pokúsia prekonať aj kvalitatívne, no to sa bude dať zhodnotiť až po niekoľkých epizódach. Web Strategie/Hospodárske noviny informuje, že prvú epizódu videlo 544-tisíc divákov, prekonal ju aj program na Markíze. Televízia Joj bude seriál vysielať od utorka do štvrtka každý týždeň. 

Traja štyridsiatnici a najlepší kamaráti, hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia, sa rozhodnú v rovnakej chvíli ukončiť svoje dobre rozbehnuté športové kariéry. Každý z nich má na to celkom iný dôvod - zranenie, túžbu po rodine alebo životnej zmene. Všetci traja sa ocitnú na začiatku nového života a musia si vybrať cestu, ktorou sa vyberú. Uvidíme, ako sa vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si kvôli profesionálnemu športu odopierali.

Seriál nemá na ČSFD pozitívne hodnotenia, ale rátame s tým, že tam ho z princípu „vyhejtovalo“ množstvo divákov. Hlavné roly stvárnili Alexander Bárta, Milo Kráľ, Helena Krajčiová, Henriete Mičkovičová a ďalší, vrátane nádhernej Lucie Javorčekovej. 

Odporúčané
Modelka Lucia Javorčeková nám porozprávala o úspechoch zo zahraničia, svojom miliónovom profile na Instagrame aj platených spoluprácach Modelka Lucia Javorčeková nám porozprávala o úspechoch zo zahraničia, svojom miliónovom profile na Instagrame aj platených spoluprácach 16. decembra 2017, 16:35
Domov
Zdieľať
Diskusia