Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2020, 13:55
Čas čítania 1:36
Viktor Kniš

Niektoré stvorenia si nezaslúžia žiť, preto Boh stvoril Austráliu a podpálil ju, tvrdí Jeremy Clarkson. Z požiarov si uťahuje

NEWS
Uložiť Uložené

Podľa Jeremyho Clarksona bola Austrália vytvorená na to, aby tam Boh robil experimenty a nechával tam tie, ktoré sa nevydaria.

Jeremy Clarkson je známy svojimi kontroverznými názormi, ktoré tentokrát prezentoval v rámci svojho blogu na denníku The Sun. Podľa jeho názoru za požiare v Austrálii môže Boh, resp. iná vyššia sila, ktorá túto odľahlú časť sveta podpálila, pretože bola zahanbená stvoreniami, ktoré tam žijú.

Explicitne hneď v úvode napísal: „Boh vytvoril Austráliu ako kontinent tak ďaleko od všetkých, aby tam mohol umiestniť všetky experimenty, ktoré sa nepodarili.“ Následne ešte dodal, že napríklad jedovatý hmyz, hadov alebo krokodílov Boh vytvoril, keď bol opitý.

Podľa Clarksona je zo záberov na ničivé plamene v austrálskych lesoch jasné, že sa deje niečo biblické. Myslí si tiež, že podobné veci sa už diali a taktiež budú diať, čo je signálom, že táto časť sveta nebola určená na to, aby v nej niekto žil. Globálne otepľovanie síce v článku spomína, ale len v súvislosti s tým, aby ho vyvrátil.  

Odporúčané
Greta Thunberg je idiot, ktorý zničil šou o autách, tvrdí Jeremy Clarkson. Jej slová vraj nič nevyriešia Greta Thunberg je idiot, ktorý zničil šou o autách, tvrdí Jeremy Clarkson. Jej slová vraj nič nevyriešia 28. novembra 2019, 11:26

Ničivý požiar v Austrálii už zapríčinil smrť 23 ľudí a viac ako pol miliardy zvierat. Katastrofálna situácia pri tom pokračuje aj naďalej a verejnosť volá na poplach. Okrem toho teraz ešte zároveň ostro kritizuje známeho autičkára a člena niekdajšieho tímu Top Gear a Grand Tour za jeho vyhranené názory. Ľudia sa na Twitteri pýtajú, prečo sa vlastne tento človek k situácii vyjadruje a konštatujú, že si už nikdy nepozrú žiadnu Clarksonovu reláciu. 

Pravdou ostáva, že toto nie je prvýkrát, čo prišiel s kritickými názormi smerom ku klimatickej kríze. Pred časom veľmi ostro kritizoval Gretu Thunberg. Označil ju za idiota, ktorý má výraznú zásluhu na tom, že ľudia venujú menej pozornosti jeho šou o autách v súvislosti s uhlíkovou stopou. Myslí si, že slová švédskej aktivistky nikdy nič nevyriešia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia