Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020, 13:53
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Greta Thunberg si zmenila meno na Twitteri, volá sa Sharon. Reaguje na vedomostnú súťaž pre celebrity

NEWS GRETA THUNBERGOVÁ
Uložiť Uložené

Greta je známa svojím vynaliezavým spôsobom, ako reagovať v situáciách, v ktorých by možno iní povedali to, čo by neskôr oľutovali.

Greta Thunberg si pred niekoľkými hodinami zmenila meno na Twitteri – svoje civilné vymenila za „Sharon,“ má to však logické a vtipné vysvetlenie, o ktorom informuje BBC.

Od piatku 17-ročná Švédka týmto spôsobom reaguje na britskú vedomostno-zábavnú šou Celebrity Mastermind, kde herečka Amanda Henderson dostala otázku o Grete. Namiesto správnej odpovede z nej však bez väčšieho rozmýšľania vyletelo „Sharon“ a celý svet tak má postarané o nové meme. 

Greta Thunberg si zmenila meno na Twitteri, volá sa Sharon. Reaguje na vedomostnú show pre celebrity
Greta Thunberg si zmenila meno na Twitteri, volá sa Sharon. Reaguje na vedomostnú show pre celebrity

Mladá ekologická aktivistka je známa svojimi vtipnými a zároveň uváženými reakciami. Namiesto toho, aby vypisovala Tweety, si jednoducho zmenila krstné meno, čím na nevedomosť herečky poukázala snáď najefektívnejšie. Podobný krok spravila napríklad, keď ju kritizovali Donald Trump a Vladimir Putin. Vtedy si ich ofenzívne slová prepísala do bio – popisu na sociálnej sieti. 

Odporúčané
Greta Thunberg vracia úder Putinovi, cez Twitter mu posiela rafinovaný odkaz Greta Thunberg vracia úder Putinovi, cez Twitter mu posiela rafinovaný odkaz 4. októbra 2019, 11:58

Video, na ktorom herečka nesprávne odpovie na jednoduchú otázku, nazbieralo za pár hodín už 5 miliónov views len na hlavnom kanáli, na ktorý  bolo umiestnené. Zdá sa, že Greta ešte bude musieť na svojej popularite zapracovať. Vyzerá však, že to má v pláne a intenzívne bude o klimatickej kríze hovoriť aj v roku 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia