Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2019, 22:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Henry Cavill je taký namakaný, že počas natáčania niekoľkokrát jeho svaly zničili kostým Zaklínača

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Cavill berie svoju prácu naozaj vážne.

Pred niekoľkými dňami na Netflixe pristál jeden z najočakávanejších seriálov tejto zimy – minimálne pre všetkých vášnivých hráčov a čitateľov. Prvých 8 časti Zaklínača sa teší veľkej pozornosti a my sme sa dočkali aj niekoľkých zaujímavostí z natáčania.

Hlavný predstaviteľ Henry Cavill poriadne potrápil aj dizajnéra kostýmov Tima Aslama, podľa ktorého museli kvôli obrovským svalom herca viackrát opravovať ikonické oblečenie, informoval Polygon.

Produkcia neustále potrebovala opravy a nášivky, aby problém s poškodením obleku vyriešila.  Aslam zároveň prezadil, že sa obzvlášť produkčný tím zameriaval na vlasy a mejkap, pretože išlo o dôležitý komponent, aby boli zábery autentické a dôveryhodné. Podľa Tima mal Henry vyzerať ako zloduch, ale zachovať si aj surovosť. 

A aké dojmy v nás zatiaľ Zaklínač vzbudil? Henry Cavill je skvelý Geralt, úžasne pracuje s hlasom a po chvíli pozerania sa na neho už máme dojem, že iného herca naozaj nechceme. Do role bol zažratý, dlho sa na ňu pripravoval a do každej scény dáva maximum. Na celú recenziu sa môžeš tešiť už zajtra, zatiaľ si prečítaj naše prvé pocity a nabiehaj na Netflix. 

Odporúčané
Aký je Zaklínač na Netflixe? Po prvom dieli môžeme povedať, že brutálny a verný knižnej predlohe Aký je Zaklínač na Netflixe? Po prvom dieli môžeme povedať, že brutálny a verný knižnej predlohe 20. decembra 2019, 16:41
Domov
Zdieľať
Diskusia