Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2019, 17:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus dokončil svoj najväčší a najrapovejší projekt, na akom kedy pracoval

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Už o pár týždňov sa do kín dostane celovečerný dokumentárny film, ktorý zaznamenáva 30 rokov v rape očami toho najpovolanejšieho.

Rytmus dnes na svojom instagramovom účte oznámil, že v noci definitívne ukončil spoločne s tímom dokumentaristov všetky práce, ktoré súvisia s prípravou jeho dokumentárneho filmu s názvom Tempos.

O jeho produkciu sa postaral Red Bull v spolupráci s tímom ToxPro a my sa výsledku dočkáme buď v úplnom závere februára alebo začiatkom marca. Práve vtedy príde celovečerný projekt mapujúci 30 rokov hip-hopu očami Rytmusa do kín. 

Odporúčané
Rytmusove tri dekády v hip-hope: Vždy si išiel sebecky za svojim cieľom a túžil po uznaní, počúvaj rapy z jeho úplných začiatkov Rytmusove tri dekády v hip-hope: Vždy si išiel sebecky za svojim cieľom a túžil po uznaní, počúvaj rapy z jeho úplných začiatkov 17. decembra 2019, 8:55

Z prvých teaserov už aspoň približne vieme, čo môžeme očakávať, predpokladáme však, že to najlepšie ešte len príde. Zo zatiaľ zverejnených záberov vyplýva, že sa členovi Kontrafaktu podarilo zozbierať aj veľmi exkluzívne zábery zo skorého obdobia jeho kariéry. Zároveň budú využití aj jeho „dvojníci,“ ktorí budú hrať mladších Rytmusov. 

Už skôr sme videli, že sa Rytmus stretol na streche jedného z petržalských panelákov s inými legendárnymi interpretmi, ktorí stáli pri zrode scény, a tak je jasné, že to nebude len o Patrikovi Vrbovskom, ale aj tom, čo ho ovplyvňovalo a čo sa v dobe pred dvoma dekádami na Slovensku v súvislosti s rapovým žánrom dialo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia