Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2019, 14:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Stávková kancelária vypísala kurzy na to, či bude 6ix9ine plakať pred súdom, ktorý rozhoduje o jeho odsúdení. Očakáva slzy

NEWS 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dnes sa bude rozhodovať o osude amerického rapera, ktorý uzavrel dohodu o vine a treste s federálnou políciou, aby mu výrazne znížila trest.

Súd pred časom schválil návrh Tekashiho právnikov, aby sa o potenciálnom prepustení dúhového rapera pojednávalo ešte pred koncom kalendárneho roka. Kým sa dozvieme rozsudok, fanúšikovia majú možnosť vďaka stávkovej kancelárii sportsbetting.ag tipovať, čo sa  počas hlavného pojednávania stane a ako to vlastne celé dopadne. 

Odporúčané
Tekashiho najväčší hit Gummo s 360 miliónmi pozretí už nie je dostupný na YouTube Tekashiho najväčší hit Gummo s 360 miliónmi pozretí už nie je dostupný na YouTube 16. decembra 2019, 11:11

Bookmakeri predpokladajú, že sa 6ix9ine počas alebo po vyrieknutí rozsudku raper rozplače. Podľa TMZ je jedno, či pôjde o slzy šťastia alebo smútku. Na to, že sa Tekashi rozplače, je kurz 1,33, na to, že sa nerozplače, je kurz 3. 

Zároveň si môžeš staviť aj na to, či sa raper dostane na slobodu do 31. decembra 2020. Stávková kancelária favorizuje možnosť, že raper ochotný spolupracovať s federálnou políciou pri odsúdení celého nebezpečného gangu, strávi za mrežami aspoň ďalší rok. Na to, že sa v roku 2020 dostane von, je kurz 6, naopak, na zotrvanie za mrežami je kurz 1,1.

Bookmakeri taktiež predpokladajú, že ak by sa aj dostal von, je väčšia šanca, že nastúpi do programu na ochranu svedkov. 

Prokuratúra už navrhla zníženie Tekashiho trestu na nutné minimum vzhľadom na to, že výrazným spôsobom prispel  k dolapeniu celého nebezpečného gangu. Súd by mal pri rozhodovaní prihliadať na to, že bol raper ochotný spojiť všetky prezývky s konkrétnymi menami a tvárami a pomohol objasniť viacero trestných činov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia