Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2019, 11:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho najväčší hit Gummo s 360 miliónmi pozretí už nie je dostupný na YouTube

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Oznámil to aj Yaksha na svojom Twitteri. Skladbu si môžeš aj naďalej vypočuť prostredníctvom streamovacích služieb.

Nad Tekashiho osudom zatiaľ stále visí niekoľko otáznikov, tým najväčším zatiaľ stále je, či ho po súdnom procese 18. decembra prepustia na slobodu, alebo si predsa len bude musieť aspoň časť 47-ročného trestu odpykať. Prokurátor súhlasí, že práve vďaka výraznej pomoci a ochote dúhového rapera spolupracovať s federálnou políciou sa podarilo celý gang dolapiť.

Odporúčané
Podcast: 5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia Podcast: 5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia 12. decembra 2019, 18:00

Teraz Tekashiho blízky slovenský kolega Yaksha, ktorý mu v začiatkoch pomáhal so zviditeľnením sa na Slovensku, v Česku a zahraničí, oznamuje, že z YouTube kanála FCK THEM zhodil oficiálny videoklip ku skladbe Gummo. Ide o 6ix9ineov najúspešnejší počin v doterajšej kariére, ktorý mal v čase odstránenia približne 360 miliónov pozretí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia