Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2019, 10:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

NAKA spravila raziu v Technopole. Ľudia okolo Mariana Kočnera vraj pripravili pôvodných vlastníkov o majetok za 20 miliónov eur

NEWS MARIAN KOČNER NAKA
Uložiť Uložené

Národná kriminálna agentúra pokračuje v predvianočnom tempe zásahov.

V budove Technopolu dnes NAKA spravila raziu v súvislosti s kauzou, v ktorej sú obvinení viacerí ľudia okolo Mariana Kočnera, informujú Aktuality.sk. Kauzou Technopol sa vo svojich článkoch zaoberal novinár Ján Kuciak. Zavraždili ho koncom februára 2018 spoločne s jeho snúbenicou Martinou Kušnírovou. Z objednávky vraždy je obvinený práve Marian Kočner. 

Kauza sa týka viacerých ľudí priamo spojených s Kočnerom. Podľa Aktualít mali pripraviť pôvodných majiteľov priestorov o majetok v hodnote 20 miliónov eur. 

Odporúčané
Marian Kočner prišiel pravdepodobne o všetky peniaze, Američania zmrazili účty jemu aj jeho firmám Marian Kočner prišiel pravdepodobne o všetky peniaze, Američania zmrazili účty jemu aj jeho firmám 10. decembra 2019, 19:36

 

Domov
Zdieľať
Diskusia