Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2019, 15:46
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Audi zavŕšilo tohtoročný útok športových počinov novým RS5 a RS5 Sportback

Audi zavŕšilo tohtoročný útok športových počinov novým RS5 a RS5 Sportback
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.audi-mediacenter.com/en/press-releases/refined-update-for-the-rs-5-coupeand-rs-5-sportback-12417" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">audi-mediacenter.com</a>
TECH AUDI
Uložiť Uložené

Posledné dieliky v skladačke ostrých modelov strednej triedy od Audi sú odhalené.

TT RS, RS4 Avant, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS Q3, RS Q3 Sportback či RS Q8. To je plejáda všetkých ostrých modelov Audi, ktoré nám nemecká automobilka tento rok naservírovala v modernizovanej či úplne novej podobe. Posledným dielikom skladačky sú nové modely RS5 Coupé a RS5 Sportback, ktoré práve spoznávame.

Rovnako ako pri nedávno predstavenom RS4 Avant, aj nové deriváty strednej triedy prichádzajú s upravenou prednou časťou – pribudol ešte agresívnejší nárazník s väčšími otvormi na prívod vzduchu či upravené svetlá s čiernym podkladom. Dôležité je však to, že ide o špičkovú Matrix-LED technológiu, ktorá ma zaujať svojím dizajnom, ale i funkcionalitou.

Domov
Zdieľať
Diskusia