Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2019, 19:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rýchlo a zbesilo v animáku od Netflixu. Vláda USA zamestná Toretta, aby na autách naháňal zločincov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vin Diesel sa podieľal na výrobe animovaného seriálu zo sveta Fast & Furious pre deti.

Netflix, Dreamworks a výkonný producent Vin Diesel dali hlavy dokopy a vznikol z toho animovaný seriál Fast & Furious: Spy Racers.

Teraz sme sa dočkali prvého traileru, ktorý potvrdzuje predošlé hlásenia. Pôjde o rodinnú animovanú sériu hlavne pre tých menších, ktorí si možno nevedia užiť testosterónové akcie v celovečerákoch. Animák sa sústredí na rýchle a vylepšené autá, tínedžerský humor, kvalitnú animáciu a nejaké tie gadgety.

Tými bude americká vláda zásobovať pouličných pretekárov, ktorým šéfuje Tony Toretto (Tyler Posey), mladší bratranec Dominica Toretta z hlavnej série. Vláda využije schopnosti jeho bratranca, aby infiltrovala SH1FT3R, skupinu pretekárov odhodlaných ovládnuť svet.

Seriál sa netají tým, že bude pre tých najmenších, takže už podľa traileru budeš vedieť, či mu dáš šancu. Celú prvú sériu môžeš na Netflixe začať streamovať už 26. decembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia