Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 22:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvý trailer pre 2. sériu The Boys sa nesie v znamení roztrhaných vnútorností, zakrvavených hrdinov a nových superschopností

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Amazon celkom nečakane uvoľnil prvý teaser trailer na 2. sériu skvelého seriálu The Boys.

The Boys zasiahli internety obrovskou vlnou a zo seriálu sa okamžite stal veľký hit. Amazon Prime sa tak rozhodlo kuť železo za horúca a hneď začalo s prípravami na 2. sériu. Jej natáčanie sa pritom už ukončilo, pričom premiéra nás čaká v lete 2020. Znova by sme sa mali dočkať 8 epizód.

My sme sa medzitým dočkali aj krátkeho teaseru o tom, ako bol vychovávaný Homelander. Cliffhanger z konca prvej série zatiaľ nijako nebol adresovaný a o príbehu sa veľa z tohto teaseru nedozvieme, no aj tak ukazuje pár skvelých momentov a stupňuje očakávanie. Jedno je isté, 2. séria nebude o nič menej zakrvavená než tá prvá. 

Z hercov sa vrátia všetci preživší prvej série. Čo sa nováčikov týka, vieme len o Ayi Cash. Tá by si mala zahrať neonacistku so schopnosťami superhrdinu. Volať sa bude Stormfront. V komiksoch si na neho (správne, v seriáli charakter zmenia na ženský) Boys posvietili a inak tomu určite nebude ani v tomto prípade. 

Viac priestoru dostane aj postava Giancarla Esposita, hlavy Voughtu. Teraz, keď je Madelyn mŕtva, bude sa musieť ukazovať na obrazovke viac. Našťastie, hercovi sa dalo kontrakt predĺžiť, čo zatiaľ neplatí o Sethovi Rogenovi. Ten mal pôvodne aj seriál režírovať, no časový harmonogram mu to neumožnil. V prvej sérii mal cameo, na ktoré by showrunner Erik Kripke rád nadviazal.

V 2. sérii by radi so superhrdinami radi natočili film a Rogenova postava by mala v príbehu slúžiť účelom podobným Agentovi Coulsonovi z MCU. Tvorcovia dostali aj viac zdrojov, takže 2. séria bude určite vyzerať drahšie.

Odporúčané
Ako sa seriál The Boys odlíšil od komiksovej predlohy a čo môžeme očakávať v 2. sérii? Ako sa seriál The Boys odlíšil od komiksovej predlohy a čo môžeme očakávať v 2. sérii? 25. augusta 2019, 22:54
Domov
Zdieľať
Diskusia