Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019 o 13:20
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Poštárka si v práci zotrela žreby v hodnote dvetisíc eur, obvinili ju zo sprenevery

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Skúsila šťastie.

Pracovníčku pošty obvinili zo sprenevery. Zrejme jej plat v práci nestačil, pretože si chcela privyrobiť výhrami z rozličných stieracích žrebov. Jej nadriadení si to však všimli a peniaze musela vrátiť. O prípade informuje polícia na Facebooku.

Chcela si zarobiť, poštu pripravila o tisíce eur

57-ročná žena pracuje v menšej obci pri Hlohovci. V priebehu jedného mesiaca sa jej podarilo vďaka stieracím žrebom „vyhrať“ až 1990 €. Za žreby samozrejme nezaplatila.

Odporúčané
Spúšťame prvý Refresher podcast. Obľúbené rozhovory teraz nájdeš aj na Spotify, Apple Podcasts či Google podcastoch Spúšťame prvý Refresher podcast. Obľúbené rozhovory teraz nájdeš aj na Spotify, Apple Podcasts či Google podcastoch 4. decembra 2019 o 17:21

Pri štandardnej kontrole však nadriadení zistili nezrovnalosti v pokladni. Všimli si tiež, že im chýbajú desiatky súťažných žrebov. Všetko sa vyjasnilo, keď zistili, že chýbajúce žreby použila ich zamestnankyňa. Pošte tak spôsobila škodu vo výške viac ako 2300 €, ktoré napokon vrátila. Polícia ju však obvinila z prečinu sprenevery.

Domov
Zdieľať
Diskusia