Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 19:19
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Aké drogy vyskúšal streamer Donato? Vo videu tiež priznal, ako sa pokúšal zbaliť dievča na to, že je slávny

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Jeden z najznámejších slovenských streamerov musel odpovedať na zákerné otázky od youtubera Duklocka.

Youtubový dom Vidadu opäť zverejnili nový diel v rámci šou Lahôdky, v ktorej sa vždy navzájom konfrontujú youtuber Duklock a nejaký iný známy influencer. Doposiaľ si k sebe prizval len čisto tvorcov z YouTube, ako Zrebný & Frlajs, Sajfa, Expl0ited, Selassie či Sajfa.

Odporúčané
Zrebný a Frlajs za jednu spoluprácu dostali 40 000 €. Najhorší hosť vo videu bol vraj Dan Nekonečný Zrebný a Frlajs za jednu spoluprácu dostali 40 000 €. Najhorší hosť vo videu bol vraj Dan Nekonečný 1. novembra 2019, 17:15

Tentokrát si však na paškál zobral jedného z najznámejších slovenských streamerov – Donata. Ten v najnovšom diele musel odpovedať na nepríjemne a konfrontačné otázky na telo, ako napríklad, či mal niečo s nejakou známou slovenskou streamerkou, aké drogy už vyskúšal alebo ako sa raz pokúšal zbaliť dievča na to, že je slávny.

Odporúčané
Streamovať začal preto, lebo sa cítil osamelý. Donato Moriconi sa dnes streamovaním živí a patrí medzi najznámejších na Slovensku (Rozhovor) Streamovať začal preto, lebo sa cítil osamelý. Donato Moriconi sa dnes streamovaním živí a patrí medzi najznámejších na Slovensku (Rozhovor) 16. mája 2018, 20:43

Donato Moriconi sa tiež rozpovedal o jeho beefe s kolegom z Twitchu známym ako MichaelAverage. Keď jeden z dvojice odmietol odpovedať, musel už tradične zjesť nechutné jedlo, ktoré im namiešal kuchár Michal Kordoš. V tomto prípade to boli napríklad káva s octom, alebo lentilky v sardinkovej šťave s chilli omáčkou.

Domov
Zdieľať
Diskusia