Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 11:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V Poprade našli dobodaného prokurátora (Aktualizované)

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené

Podľa informácií má ísť o námestníka popradskej okresnej prokuratúry Jána Škovranka.

V Poprade na Hviezdoslavovej ulici našli dobodaného prokurátora. Informuje o tom portál tvnoviny. Podľa informácií portálu má ísť o námestníka popradskej okresnej prokuratúry Jána Škovranka. Médiá najprv informovali o tom, že bol prokurátor zavraždený, v súčasnej dobe Markíza informuje o tom, že ho do nemocnice prevážali živého.

Na mieste, kde našli dobodaného prokurátora Okresnej prokuratúry v Poprade, je vyšetrovací tím. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová to pre TASR uviedla s tým, že sa tam uskutočňujú procesné úkony. „Vzhľadom na citlivosť situácie vyšetrovateľ rozhodne, kedy podá k prípadu aj bližšie informácie,“ uviedla hovorkyňa.

Aktualizované 11:50

„Orgány činné v trestnom konaní zatiaľ pracujú s pravdepodobnou verziou, ktorá cudzie zavinenie nepotvrdzuje,“ informuje Generálna prokuratúra. Podľa Denníka N je prokurátor mimo ohrozenia života. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia