Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 6:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho frajerka útočí na všetkých raperov: Dissujete 6ix9ine, len keď si chcete spraviť promo, nemôžete sa s ním porovnávať

NEWS 6IX9INE
Uložiť Uložené

Jade komunikuje presne tak ako dúhový Daniel tesne pred tým, ako ho zavreli a obvinili z trestných činov, vďaka ktorým mohol dostať doživotie.

Tekashiho fanúšikovia odpočítavajú posledné dni, kým sa definitívne dozvedia, či bude raper prepustený na slobodu po tom, čo splnil svoju časť dohody s federálnou políciou. Súdny proces sa bude konať 18. decembra a ak pôjde všetko podľa plánu, 6ix9ine môže ešte tento rok naplno rozbehnúť svoju hudobnú kariéru. 

Naznačujú to aj aktuálne slová jeho priateľky Jade, ktorá pri ňom stála počas celého uplynulého roka, ktorý strávil za mrežami. Občas verejnosť informovala o tom, ako sa dúhový Daniel má a sprostredkovala jeho odkazy sledovateľom na Instagrame.

Odporúčané
5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia, aby jeho udavačstvo nebolo zbytočné 5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia, aby jeho udavačstvo nebolo zbytočné 15. novembra 2019, 16:23

Tentokrát však venovala odkaz všetkým hejterom a obzvlášť interpretom, ktorí Tekashiho počas posledných 12 mesiacov dissovali. Reč je o menách ako 50 Cent, Snoop Dogg alebo The Game, ktorí podľa Jade vždy sústredili svoju pozornosť na urážanie 6ix9ine za udavačstvo práve vtedy, keď vydávali svoje hudobné projekty, aby na seba upriamili médiá. 

Jade dodáva, že žiadny z týchto interpretov nedosahuje čísla ako Tekashi a nikdy sa im to ani nepodarí. Odkazuje pri tom práve na čísla, keďže ľudia podľa nej klamú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia