Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 7:32
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Mladý muž bol unavený z online zoznamiek, vytvoril si preto vlastnú aplikáciu, v ktorej je jediným mužom on

NEWS ONLINE ZOZNAMKY USA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Ženám to značne... uľahčuje výber?

Ak si sa už niekedy pokúšal zoznamovať online, či cez rôzne aplikácie, tak isto vieš, že to nie je jednoduché. Niekedy môžeš „svajpovať“ aj celé hodiny, no s nikým si nepadnete do oka. Mnohí na appky ako Tinder iba nadávajú a tvrdia, že na nič iné ako na sex na jednu noc neslúžia a lásku tam nájdeš len ťažko. S týmto všetkým bojoval aj Aaron Smith, 31-ročný Američan, ktorý si jedného dňa povedal dosť. O jeho jedinečnom riešení píše CNET.

Toto nie je obyčajný Tinder

Tinder, Grindr, Humble či hoci náš Pokec majú jeden problém: množstvo používateľov. Aaron mal dosť súťaženia s inými mužmi a rozhodol sa, že o pozornosť dám zabojuje svojsky. Vyvinul si svoju vlastnú aplikáciu, ktorú nazval Singularity. Môžu sa naň registrovať ženy bez obmedzenia, no jediným mužom v appke je práve Aaron. 

Odporúčané
Viac ako 1099 lajkov za necelú hodinu. Vyskúšali sme Tinder cez ženský profil, Slováci v reakciách na našu Simonu nesklamali Viac ako 1099 lajkov za necelú hodinu. Vyskúšali sme Tinder cez ženský profil, Slováci v reakciách na našu Simonu nesklamali 6. mája 2019, 20:06

Mladý muž sa dnes predstavuje ako CEO a spoluzakladateľ Singularity, jedinečnej zoznamovacej aplikácie pre ženy. Podobne ako na Tinderi, aj tu môžeš potiahnuť doprava, ak si ti Aaron páči, alebo doľava... v tomto prípade uvidíš ĎALŠIU Aaronovu fotku a môžeš zvážiť, či sa ti predsa len napokon nepáči. Týmto ťa chce zachrániť od nekonečného výberu partnera a jednoducho ťa zakaždým spáruje so sebou.

Geniálne alebo zúfalé?

Ťažko povedať, ak však zvažuješ, že dáš appke šancu, pozri si kratučké promo video, v ktorom Aaron vysvetľuje, ako to funguje. Nechýba aj emotívny úvod o tom, aké náročné je zoznamovať sa v digitálnom svete a „bravúrne“ herecké výkony jeho (predpokladáme) kamošky. Možno by miesto hodín vývoja mohol pozvať na rande práve ju?

Domov
Zdieľať
Diskusia