Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2019, 10:06
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

O Škriniara má záujem aj Real Madrid. Podľa agenta slovenského reprezentanta sú kluby ochotné zaplatiť až 100 miliónov eur

ŠPORT MILAN ŠKRINIAR REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Okrem Madridu o neho bojuje aj FC Barcelona.

Slovenský futbalista Milan Škriniar sa teší mnohým úspechom a niektorými odborníkmi je považovaný za najlepšieho obrancu súčasnosti. Jeho športové kvality považuje za hodnotné aj španielsky klub Real Madrid, ktorý je za neho údajne ochotný zaplatiť až 100 miliónov eur.

Ako informuje portál As.com, vyjadriť sa tak mal hráčsky agent Mithat Halis zo spoločnosti Stars & Friends. Tá zastupuje aj 24-ročného slovenského stopéra z Interu Miláno. „Škriniar má hodnotu 100 miliónov eur. Real Madrid a Barcelona o ňho bojujú už dva roky, ale teraz je bližšie Real,“ tvrdí Halis. 

Podľa jeho slov má o rodáka zo Žiaru nad Hronom väčší záujem Real Madrid. Hľadá vraj alternatívy ku svojim stopérom Sergiovi Ramosovi a Raphaelovi Varanemu.

Ak by Škriniar prestúpil, stal by sa 9. najdrahším futbalovým hráčom planéty. O túto priečku by sa delil spoločne s Cristianom Ronaldom, ktorého v roku 2018 kúpil Juventus Turín z Realu Madrid za rovnakú čiastku.

Top 10 najdrahších futbalových prestupov v histórii
1. Neymar (Barcelona - PSG) – 222 miliónov €
2. Kylian Mbappe (Monaco - PSG) – 145 miliónov €
3. Joao Felix (Benfica - Atletico Madrid) – 126 miliónov €
4. Philippe Coutinho (Liverpool - Barcelona) – 120 miliónov €
5. Antoine Griezmann (Atletico Madrid - Barcelona) – 120 miliónov €
Domov
Zdieľať
Diskusia