Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2016, 9:43
Čas čítania 0:00
Simon K.

84-ročný dedko zahanbil mladých cvičencov na Muscle Beach a na konci chceli radu. V skutočnosti sa červenať našťastie nemuseli

ZDRAVIE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Keď váš výkon v pohode prekoná 84-ročný dedko, možno sa vo vás budú zrazu miešať rôzne pocity.

Ak by tvoje výkony v pohode zvládal nejaký 84-ročný dedko a navyše by bol aj lepší, možno sa trochu začervenáš, tak ako jeden z pravidelných návštevníkov Muscle Beach v Kalifornii. Toto legendárne miesto navštívil dedko, ktorí zahanbil asi každého, kto tu práve cvičil. Tento vitálny, 84-ročný pán je však v skutočnosti 28-ročný Kenneth Leverich venujúci sa crossfitu, ktorý dokáže drepnúť 210kg, na deadlift potiahnuť 238kg a na trh dať 137kg. Prank bol sponzorovaný spoločnosťou Smith & Forge Hard Cider a najlepšie je, ako to úplne všetci zožrali aj s navijakom. Kenneth bol vo skvelom prestrojení a nikto si po celý čas nič nevšimol. Vidíme salto vzad, drepy, nadhod a ďalšie kúsky, po ktorých návštevníci len neveriacky krútili hlavou. Nakoniec si chlapi pýtali radu. Predsa len, v takom pokročilom veku byť tak silný?! Dedko Kenneth si na záver vyslúžil aj potlesk od davu, pretože sa rozhodne mali na čo pozerať.

That moment when your grandpa shows up and puts Muscle Beach regulars to shame:

Posted by Thrillist on Tuesday, July 5, 2016

Domov
Zdieľať
Diskusia