Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2017, 15:50
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Hailey Baldwin je najsexy ženou roka 2017. Pre magazín Maxim nafotila exkluzívne fotografie

MÓDA
Uložiť Uložené

Iba dvadsaťročná modelka má za sebou kopu úspechov a po novom aj prvenstvo v lichotivom rebríčku.

Známe časopisy po celom svete každý rok zostavujú rebríčky, vďaka čomu sa najkrajšou ženou podľa časopisu People stala Julia Roberts a magazín Maxim si zasa na paškál vzal tie najsexy ženy sveta. Celý rebríček ešte vonku nie je, no už vieme, kto sa stal absolútnou jednotkou. Je ňou prekvapivo iba dvadsaťročná modelka z New Yorku, Hailey Baldwin.

Meno tejto modelky možno nebude známe každému, zato jej priezvisko určite. Hailey je jednou z dcér amerického herca Stephena Baldwina a neterou jeho slávnejšieho brata, Aleca. Modelingu sa venuje od sedemnástich a prvá agentúra, ktorá si ju vzala pod svoje ochranné krídla, bola Ford Models. Minulý rok podpísala zmluvu s prestížnou agentúrou IMG Models a odvtedy sa jej v modelingovom svete viac než darí. Má za sebou fotenia pre magazíny ako Vogue, Miss Vogue, Harpeer's Bazaar, V Magazine a dokonca sa objavila na obálke Elle či španielskeho Harpeer's Bazaaru. Čo sa týka prehliadok, tak Hailey si čo-to odkráčala pre Elie Saab, Dolce & Gabanna, Tommy Hilfinger či Moschino. Minulý rok bola hlavnou tvárou Coachella kolekcie pre H&M a tiež bola súčasťou kampane značky Guess. Na to, že len v novembri oslávila okrúhlych dvadsať rokov, má na kariéru celosvetovo známej topmodelky celkom úspešne našliapnuté.

Hailey vie, že krása nie je večná, a preto sa nedrží len modelingu. V roku 2009 sa po boku svojho otca a skupiny Jonas Brothers objavila v jednej z epizód Saturday Night Live. Skúsila si aj rolu módnej návrhárky, keď pre značku Public Desire navrhla niekoľko štýlových topánok a čoskoro sa na trh dostane aj jej kolekcia líčidiel od ModelsCo. Najnovšie zabŕda Hailey aj do moderátorskych vôd a svoje schopnosti ukáže v show Jamesa Cordena, Drop The Mic, ktorá sa na obrazovky amerických televízií dostane už na jeseň.

Za jeden zo svojich najväčších úspechov však môže odteraz považovať prvenstvo v rebríčku najsexy žien roka. Minulý rok sa v rovnakom rebríčku umiestnila na 24. mieste, prvé miesto vtedy získala blondínka Stella Maxwell. Pre magazín Maxim poskytla aj krátky rozhovor, v ktorom prezradila, že pravidelne chodí do kostola, a tak sa považuje za kresťanku. Modelka s brazílskymi koreňmi povedala, že svet šoubiznisu bol pre ňu tak trochu predurčený. Jej otec aj strýko sú hollywoodske hviezdy a Hailey určite nezostáva v ich tieni. V rodine a medzi priateľmi je považovaná za zabávača, čo pravidelne dokazuje vo svojich vtipných videách na Instagrame či na Snapchate. 

Neuveriteľne sexy a podarené fotky od fotografa Gillesa Bensimona nájdete nižšie a od 30. mája aj v najnovšom vydaní časopisu Maxim. 

Hailey Baldwin je najsexy ženou roka 2017. Pre magazín Maxim nafotila exkluzívne fotografie
Zdroj: www.maxim.com
Hailey Baldwin je najsexy ženou roka 2017. Pre magazín Maxim nafotila exkluzívne fotografie
Zdroj: www.maxim.com
Hailey Baldwin je najsexy ženou roka 2017. Pre magazín Maxim nafotila exkluzívne fotografie
Zdroj: www.maxim.com
Domov
Zdieľať
Diskusia