Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 12:11
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Miley Cyrus v rozhovore pre Billboard priznala, že skončila s trávou aj s alkoholom

MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Speváčka priznala pansexualitu a prezradila, v akom duchu sa bude niesť jej nový album.

Čo si predstavíš, keď sa povie meno Miley Cyrus? Niekedy by to bola Hannah Montana z Disney Channel, no v posledných rokoch si všetci s týmto menom spájali vystrčený jazyk (a iné časti tela), nepodarený twerking či marihuanu. Toto všetko je však už dávno minulosťou. Miley sa spämatala, znovu zamilovala a v rozhovore pre májové vydanie časopisu Billboard porozprávala, čo sa momentálne odohráva v jej živote.

Ako prvé za zmienku určite stojí, že už 11. mája sa dočkáme prvého singlu z pripravovaného albumu. Volá sa Malibu a bude to vraj príjemná, zamilovaná pieseň o jej staro-novom priateľovi, austrálskom hercovi Liamovi Hemsworthovi. Je to práve Liam, s kým Miley momentálne žije v domčeku na pobreží s drevenou verandou, ktorá je potretá farbami dúhy, ako podpora pre LGBTQ komunitu, ktorú Miley aktívne podporuje už niekoľko rokov. Sídlo nazvala Rainbow Land a okrem hniezdočka lásky tam má aj vlastné nahrávacie štúdio a domov pre siedmich psíkov, dve prasiatka a dvoch poníkov. 

Veľkým krokom bolo skoncovanie s marihuanou, pretože si podľa svojich slov uvedomila, že najradšej trávi čas s ľuďmi ktorí chcú, aby bola lepšia, silnejšia a otvorenejšia. No a to podľa jej názoru nie sú ľudia, ktorí sú pravidelne zhúlení. Povedala, že chce byť čistá, pretože presne vie, kde chce byť. Okrem marihuany sa vzdala aj alkoholu, čo pre ňu podľa jej slov nebolo ťažké, pretože ako sama povedala, ak niečo skutočne chce, tak to aj urobí.

Zatiaľ čo na posledných albumoch, Bangerz a Petz, spolupracovala hlavne s menami ako Mike Will Made-It a Wayne Coyne, najnovší album je hlavne jej práca. Minimálne texty a melódie si všetky napísala sama a s nástrojmi jej pomáhal Oren Yoel, s ktorým v minulosti spolupracovala na úspešnom singli Adore You. Jednu pesničku napísala aj pre prezidentskú kandidátku Hillary Clinton a všetky pracujúce ženy. Priznáva však, že album bude viac osobný, avšak politicky smerovanú skladbu na albume určite nájdeme. "Miley sa naklonila ku svojim koreňom viac, než som kedy počul," povedal na margo albumu speváčkin otec, country spevák Billy Ray Cyrus. Môžeme sa teda tešiť na veľa brnkaní na gitaru, akustických songov a trochu epického popu. Určite to však bude niečo nezvyčajné, pretože Miley povedala, že sa nezaujíma o to, aby jej songy hrali v rádiu. Vraj ho aj tak nepočúva. Novinár John Morris, ktorý robil zmieňovaný rozhovor, mal možnosť vypočuť si desať pesničiek z albumu, no povedal len toľko, že nová hudba je vzrušujúca a pokojná zároveň

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Pieseň Malibu, ktorú si budeme môcť vypočuť ako prvú z albumu, Miley údajne napísala v Uberi, cestou na natáčanie The Voice. Práve táto show dala Miley možnosť, aby sa ukázala v lepšom svetle. Jej kolegom je country spevák Blake Shelton a speváčku trápi, že ju jeho fanúšikovia a vlastne celkovo fanúšikovia country hudby neberú ako country speváčku. Uznáva, že je to kvôli tomu, že zatiaľ nestihla vydať žiadne country pesničky, no svoju lásku k tomuto žánru dokázala aj tetovaním - autogramom od Johnnyho Casha, ktorý dostala ako malá. Jej krstná mama je country speváčka Dolly Parton, čo tiež dokazuje, že má country proste v krvi. Mrzí ju, že ju ľudia neberú vážne kvôli jej trapasom z minulosti, no ako sama povedala, stále sa vyvíja a momentálne sa obklopuje len tými správnymi ľuďmi.

V rozhovore tiež priznala, že často rozmýšľa nad tým aké je divné, že je žena, pretože sa tak necíti. Necíti sa však ani ako muž. Cíti sa ako nič, proste ako človek. A tiež ju nepriťahujú ani muži, ani ženy, proste ľudia. Tomu sa vraví pansexualita a podobne je na tom aj jej priateľ Liam, pretože keď ho nazvala heterosexuálny chlap, urazil sa, aby ho tak nevolala. Svojho priateľa však veľmi miluje a sama povedala, že sa do seba znovu zamilovali a dôvodom ich rozchodu pred tromi rokmi bolo, že potrebovala veľkú zmenu. Tiež sa vyjadrila k jej slávnemu vyplazovaniu jazyka, jednoducho sa na červenom koberci neznášala falošne usmievať či posielať pusinky, a tak začala vyplazovať jazyk. 

Miley je známa tým, že nikdy nebola veľkou fanúšičkou nového prezidenta USA, Donalda Trumpa. Deň po jeho zvolení pridala video, kde je viditeľne rozrušená a plače. Pod videom začali pribúdať komentáre, že kedy sa odsťahuje, keďže počas volieb prehlasovala, že ak sa Trump stane prezidentom, Miley odíde z USA. V rozhovore však priznala, že by nebolo správne odísť, pretože potrebuje dať krajinu dokopy. Najmä štát Texas, kde Miley vyrastala a kde je Donald Trump veľmi populárny. Nakoniec sa so situáciou však musela zmieriť a tak napísala pesničku, v ktorej chce objať celý svet a povedať, že všetko je fajn a všetkých miluje.

Miley tiež prezradila, že nepočúva Eda Sheerana ani Johna Mayera, ale že miluje novinku Humble od Kendricka Lamara. Viac sa dočítaš v originálnom článku.

Čo vravíš na túto zmenu? Tiež sa nemôžeš dočkať novej hudby od Miley?

Domov
Zdieľať
Diskusia