Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 17:44
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

10 ročné dievčatko dalo otcovi zoznam vianočných želaní. Chce iPhone, Macbook, Gucci a 4-tisíc dolárov

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Tam sa však jej zoznam prianí ani zďaleka nekončí.

„Moja desaťročná dcéra sa asi zbláznila,“ píše otecko na Twitteri a pridáva aj fotografiu ručne písaného zoznamu prianí. Jeho dcérka mu zoznam dala mesiac pred Vianocami, no podľa nás ho nestihne všetko kúpiť včas.

26 vecí, vrátane hotovosti

Vraví sa, že ženy nevedia, čo chcú. Táto mladá slečna mýtus absolútne zbúrala svojim dlhým zoznamom toho, čo chce dostať na Vianoce. Nechýba iPhone či Macbook, na značky si potrpí aj v móde a kozmetike, pretože si prosí aj Gucci šľapky, kabelku od Chanel a ružové Pumy. Prosí si aj oblečenie, mejkap či hotovosť 4000 dolárov.

Odporúčané
Alexandra jazdí americké ródeo po celom svete. Kôň stojí aj 100 000 eur, sedlo býva zdobené striebrom (Rozhovor) Alexandra jazdí americké ródeo po celom svete. Kôň stojí aj 100 000 eur, sedlo býva zdobené striebrom (Rozhovor) 18. novembra 2019, 13:44

Asi je načase, aby otec dcérke oznámil, že žiadny Santa Claus nepríde. Skvelé sú aj reakcie ďalších používateľov Twitteru: viacerí mu odporúčajú nájsť si ďalšiu prácu a začať produkty zháňať, našli sa však aj realisti, ktorí sa na to nepozerajú s humorom. Vraj by mal obmedziť počet darčekov na 4. Nie sme si istí, či toto riešenie pomôže: predsa len, ak si vyberie Gucciho, Apple a tých 4-tisíc... to je stále dlh na veľmi dlhú dobu.

Pozri si celý jej zoznam prianí nižšie:

Domov
Zdieľať
Diskusia