Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 13:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Muž sa stavil o 25 eur, že zvládne zjesť päťdesiat vajec. Keď dojedol 41., skolaboval a zomrel

NEWS SMRŤ
Uložiť Uložené

Bizarný prípad z Indie.

 Indické médiá informujú o bizarnom prípade, ktorý sa udial v severovýchodnej časti krajiny. Dvaja muži sa podľa informácií Gulf Today stavili, či jeden z nich – 42-ročný Subhash Yadav dokáže zjesť za krátku chvíľu 50 vajec za sebou. Výzvu spečatili dohodou, že v prípade úspešného zdolania dostane Yadav v prepočte necelých 25 eur. Táto stávka však mala nakoniec podľa polície hodnotu jedného života. 

Subhash zvládol zjesť 41 vajec, keď sa chystal na 42. zrazu skolaboval a upadol do bezvedomia. Miestni ho okamžite doviedli do najbližšej nemocnice, kde po pár hodinách doktori potvrdili, že muž zomrel. 

Podľa dostupných zdrojov má byť dôvodom úmrtia práve prejedenie sa a pravdepodobne v tomto prípade nezohralo rolu to, čo muž zjedol. Rodinní príslušníci nechceli situáciu komentovať. Tento prípad môže byť výstrahou pre mnohých ďalších ľudí, ktorí sú fanúšikmi nezmyselných stávok. 

Odporúčané
Balotelli mužovi zaplatil, aby vošiel s mopedom do mora. Hneď sa dostal do problémov so zákonom Balotelli mužovi zaplatil, aby vošiel s mopedom do mora. Hneď sa dostal do problémov so zákonom 10. júla 2019, 9:32
Domov
Zdieľať
Diskusia