Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. apríla 2015, 12:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Spider-Man bude 16-ročný stredoškolák, uhryznutie pavúkom neuvidíme, ale nový kostým áno!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kevin Feige sa rozpovedal o budúcnosti Spider-Mana, o detailoch rebootu, jeho kostýme a tak ďalej.

Kevin Feige konečne povedal novinárom niečo na margo druhého rebootu Spider-Mana za posledných 15 rokov. Po Webbovej a Raimiho trilógii dostaneme spleť ďalších snímok, ktorých by mohlo byť skutočne veľa, keďže nový Spidey bude mať 15-16 rokov a bude skutočne na strednej škole! Čo to pre neho a nás znamená? Marvel chce, aby sme bližšie spoznali aj Petera Parkera, nielen pavúčieho muža. V jeho raných rokoch získania superschopností sa vo veľkej miere menil a získaval konečnú identitu. Isté je, že neuvidíme ďalší origin, teda to, ako sa Spideym stal. Žiadne kusnutie pavúkom nečakajte. Spidey už po uliciach New Yorku istý čas behá, no je príliš mladý na to, aby bojoval proti mimozemšťanom. 

Marvel už vytvoril aj jeho nový kostým, ktorý má byť údajne úplne iný, než tie doposiaľ. Stále to ale má byť „klasika“. Milovníci komiksov budú údajne rovnako spokojní s ním, ako aj s dejom filmov a tým, o čom budú hovoriť. Názov nového rebootu by mal znieť Spectacular Spider-Man a v kinách ho uvidíme 28. júla 2017. Scenár a réžiu by mal zaobstarať Drew Goddard, scenárista Daredevila od Netflixu na jeho počiatkoch. Hovorí sa aj o tom, že v sólovke Spideyho uvidíme aj Iron Mana a ich súboj o to, či sa Parker pripojí k Avengerom. 


PS: Už zajtra na vás z Filmkultu vykukne nový trailer na Ant-Mana!

Domov
Zdieľať
Diskusia